EKT Program
Objavljeno : 14/01/2021

Indoor-Tennis-Banner

Evolution Kids Tennis je program poznat na svjetskoj razini. Istakli bi da je Tenis akademija SET jedina akademija u državi koja ima obučene trenere za ovu vrstu programa.

EVOLUTION KIDS TENNIS je cjelovit program razvoja dječjeg tenisa.

Kombinira stručne instrukcije iz taktičkih i tehničkih vještina, superviziranu praksu, razvoj atletskih vještina, trening natjecateljskih vještina plus uzbudljive događaje i natjecanja.

Dok se neki programi fokusiraju samo na pouke, EVOLUTION PROGRAM uvodi vaše dijete u pozitivna i razvojno dobra teniska iskustva, čineći im vrijeme na i izvan terena jako zabavno.

Na našoj akademiji , trener Marko Čuljak obučen je da se usredotoči na načine na koje djeca uče i razvijaju se, a zatim to znanje koristi za učinkovitije podučavanje tenisa.

EKT-awesome header-02-min header03-min

 

 

 

 

Sport pridonosi razvoju i zdravlju vaše djece, a ovim programom garantiramo da ćemo djecu naučiti svemu kroz zabavne i nadasve poučne treninge!!

__________________________________

 

Nešto više o samom programu:

  • Evolution Kids Tennis osmislio je tim na Evoluve9. Oni su trenirali trenere u više od 80 zemalja i razvili programe za neke od najvećih teniskih nacija i vrhunske teniske pružatelje svijeta.
  • S gotovo 20-godišnjim iskustvom usmjerenim na stvaranje najviše kvalitete u dječjem programiranju, evolucija dječjeg tenisa najcjelovitiji je program dostupan u svijetu danas.
  • Više od puke vještine igranja bitno je usredotočiti se na vještine potrebne za igru i natjecanje.
  • Igrači uče uživati u nevoljama i izazovima, stječu razumijevanje na što se treba usredotočiti u situacijama mečeva, a putem veće taktičke svijesti naučiti kontrolirati natjecateljski svijet oko sebe. Te se vještine prenose izvan igre te u sva područja njihova života.
  • Evolution Kids Tenis pomaže u pravljenju “malih ratnika” na terenu i van njega.

evo_FINAL_B&W

Za više informacija možete nas posjetiti na adresi ul. Kardinala Alojzija Stepinca na Brijegu u Širokom Brijegu, te potražiti savjete našeg trenera Marka.

Također možete nas nazvati na broj +387 63 353 008

Svu opremu za treninge možete dobiti na Akademiji SET.

Na vama je da odlučite što je najbolje za vaše dijete, a ovim programom učimo djecu svim izazovima!

Posjetite nas na našoj Facebook stranici i Instagram profilu!